Lediga jobb

Specialpedagog/speciallärare

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Vi söker dig speciallärare/specialpedagog som
vill göra skillnad i ditt arbeta med ungdomar !

Som speciallärare/specialpedagog på Parkskolan är du en viktig person i elevernas vardag. Du förmedlar kunskaper, coachar och utvecklar elevernas förmågor så att de står redo för framtiden. På vår skola vill vi att eleverna ska vara nyfikna, kreativa, modiga och redo för livet som väntar efter grundskolan.

Parkskolan är en skola med cirka ca 380 elever i årskurserna 7 – 9. Vår engagerade och kunniga personal är fördelade i arbetslag. De arbetar med ett tydligt pedagogiskt ledarskap och har höga positiva förväntningar på våra elever.

Parkskolan har förmånen att vara en internationell skola med elever från olika kulturer, vilket ger oss möjligheter att träna olika förmågor som krävs i en global värld. Vår skola präglas av ett interkulturellt förhållningssätt där vi försöker att se möjligheter och lösningar.

Arbetsuppgifter

Du kommer både att arbeta med enskilda elever och grupper utifrån behov. Vi har en liten grupp på skolan för elever med särskilda behov och där kommer du också att vara delaktig i arbetet, både direkt med eleverna och mer övergripande genom att handleda undervisande lärare.

Kvalifikationer

Självklart har du lärarexamen/lärarlegitimation och gärna erfarenhet från
åk 7-9. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-30

Referensnummer: C14912 - 2017

Gör din ansökan här!

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Facklig företrädare

Helene Hodges
Skolledarförbundet
022024327
 

Övrigt

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.

Lediga jobb