Lediga jobb

Skolpsykolog

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Arbetsuppgifter

Till vår grundskola och grundsärskola söker vi nu en skolpsykolog. I nära samarbete med vår andra skolpsykolog är du med och vidareutvecklar vårt elevhälsoarbete. I arbetsuppgifterna ingår förebyggande elevvårdsarbete, konsultation, utredning och uppföljning. Du samverkar med skolornas elevhälsoteam och med andra aktörer såväl internt som externt. Som medarbetare i skolan har du alltid det pedagogiska uppdraget i fokus och i ditt arbete ingår även att förmedla kunskap till föräldrar och pedagoger.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är duktig på att skapa goda relationer och inge förtroende. Eftersom du arbetar i hela kommunen är det nödvändigt med körkort.

Då Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökanden med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökningar kommer att hanteras löpande varvid eventuell anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-19

Referensnummer: C14879 - 2017

Gör din ansökan här!

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Anna Landehag
Områdeschef för grundskolan
022024322
 

Övrigt

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.

Lediga jobb