Lediga jobb
Lediga jobb

Vikarie hos oss - Början på din karriär.

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Arbetsuppgifter

Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, stödassistent, stödbiträde, stödpedagog, kock, ekonomibiträde, behandlingsassistent, personlig assistent, skötare, barnskötare och förskollärare.

Du kan arbeta på Äldreboende:
Du hjälper äldre personer med det de inte klarar av själva, du hjälper dem med medicin, personlig hygien, vardagsbestyr och sociala aktiviterer.

Du kan arbeta inom Hemtjänsten:
Du besöker personer i deras hem eller följer dem till olika aktiviteter. Du hjälper dem med medicin, vardagsbestyr och vardagliga aktiviteter. Arbetet är flexibelt och ofta självständigt. Du träffar människor i alla åldrar som beviljats stöd. Oftast krävs körkort.

Du kan arbeta på ett boende inom LSS:
Du ger stöd och service till personer som har begåvningsmässiga funktionshinder eller som på grund av annat funktionshinder har svårigheter i den dagliga livsföringen. Du arbetar på boende med barn/unga eller vuxna. Du hjälper personer i vardagen på boendet och följer med på olika aktiviteter.

Du kan arbeta som personlig assistent:
Du ger stöd och service till personer som har funktionshinder eller varaktiga sjukdomstillstånd som leder till svårigheter i den dagliga livsföringen. Som personlig assistent hjälper du en person med vad den än hittar på. Du är den förlängda armen i olika situationer oavsett om det är hemma hos personen eller på offentliga platser. Oftast krävs körkort.

Du kan arbeta inom storkök.
Laga och servera mat på kommunens äldreboenden. Du behöver ha kunskap om specialkost och livsmedelhygien.

Du han arbeta på boende för ensamkommande flyktingbarn.
Arbetet innebär att hjälpa och stödja ungdomarna i deras vardag. Medverka till att skapa en självständig och meningsfull fritid. Arbetet innefattar ett stort eget ansvar, flexibilitet och kräver ett relationsskapande arbetssätt.

Du kan arbeta inom socialpsykiatri.
Vara ett stöd till personer med psykiska funktionsvariationer. Du kan komma att behöva vara ett stöd för att skapa vardagsrutiner, ge stöd med vardagsekonomi, kostråd och erbjuda möjlighet till sociala aktiviteter och samvaro för att bryta isolering

Du kan arbeta på förskolor.
Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen.

Du kan arbeta på Fritids.
Fritidshemmet erbjuder barnen en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritid utifrån barnens behov och intresse.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov.

Som person är du självgående och stresstålig med individen i fokus. Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du pratar och skriver svenska obehindrat.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Urval och intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Ansökan

Ansök senast: 2018-08-31

Referensnummer: A645744 - 2018 - Kopia (3)

Gör din ansökan här!

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  200

Kontakt

Kontaktperson

Bemanningsenheten
0220-24545
bemanningsenheten@hallstahammar.se
 

Övrigt

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.

Läs mer: 

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb