« Tillbaka

Lediga jobb

Vik logoped, Mössebergsskolan

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är behörig logoped. Du har stor förmåga till samverkan med elever, föräldrar och kollegor. Du kan också arbeta självständigt och är initiativtagande för att utveckla verksamheten framåt. Meriterande är om du har erfarenhet av logopediska insatser och utredning i skolan, erfarenhet av flerspråkighet, kompetens inom läs- och skrivsvårigheter samt tydliggörande pedagogik.

I ditt arbete är du en naturlig del i elevhälsoteamet där du kompletterar det förebyggande och hälsofrämjande elevhälsoarbetet ur ett logopediskt perspektiv. Ditt arbete utgörs av att bidra med din kunskap i elevhälsoärenden, att göra screening i förskoleklasserna, språkutredningar, eventuellt läs-och-skrivutredningar, klassrumsobservationer samt intervention som kan vara enskild träning, handledning, skapande av bildstöd och scheman, råd och uppföljning om anpassningar etc.

Kvalifikationer

Logoped

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-01-07

Tidsbegränsad till: 2018-12-31
Vikariat

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-11

Referensnummer: BU 265-4817

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Maria Moensjö
Rektor Mössebergsskolan
0515-88 55 02

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Mössebergsskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb