« Tillbaka

Lediga jobb

Speciallärare, Regnbågen

Om arbetsplatsen

Grundsärskolan Regnbågen ligger i direkt anslutning till Mössebergsskolan, det är nära till vacker natur. På Regnbågen finns till hösten 19 elever som är uppdelade i fem klasser. Eleverna läser efter grundsärskolans kursplan, både inriktning träning och inriktning grundsär förekommer.

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Grundsärskolan Regnbågen

Mentorskap för en klass på grundsärskolan Regnbågen, där ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisning i grundsärskolans ämnen och ämnesområden. Utvecklingssamtal och en tät föräldrakontakt är viktiga delar i uppdraget. Utöver mentorskapet kan det bli aktuellt med vissa övergripande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Speciallärare med specialisering utvecklingsstörning

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständighet, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kulturell medvetenhet - mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2016-08-15

Ansökan

Ansök senast: 2016-05-20

Referensnummer: BU 90-1716

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Monica Carlgren
Rektor grundsärskolan
0515-88 55 04

Facklig företrädare

Agneta Lindblom
0515-88 55 22
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Grundsärskolan Regnbågen

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb