« Tillbaka

Lediga jobb

Verksamhetsutvecklare/IT-kommunikatör

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Tjänsten som Verksamhetsutvecklare/IT-kommunikatör är placerad på kommunens IT-avdelning.

Arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du få leda och delta i olika digitaliseringsprojekt samt medverka till att ta fram nya e-tjänster. I samband med detta kommer du även få kartlägga arbetsprocess i olika verksamheter.

I rollen som IT-kommunikatör kommer du få planera och genomföra kommunikationsinsatser kring nya och befintliga IT-system, ta fram digitala instruktioner och guider samt marknadsföra olika IT-tjänster. Även riktade utbildningsinsatser förekommer. Du ansvarar också för IT-avdelningens kommunikation till kommunens medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som både har erfarenhet av att leda projekt och är en god kommunikatör. Goda IT-kunskaper förutsätts. Du bör ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du flexibel med god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter, utåtriktad, positiv och har lätt för att samarbeta. Du är också strukturerad då tjänsten kräver god organisatorisk- samt prioriteringsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenheter från en politiskt styrd organisation.

Erfarenhet från att driva utbildnings- och informationsinsatser är meriterande liksom adekvat högskoleutbildning. Det är också viktigt att du har en god social förmåga som gör att du kan bemöta olika typer av människor och kunskapsnivåer. Stor vikt kommer därför att läggas vid den personliga lämpligheten. Tjänsten kräver att du har B-körkort för manuell växellåda då kommunens verksamhet är spridd till alla orter inom kommunen.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-08

Referensnummer: KLF 70-4917

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Per Augustsson
IT-chef
0515-88 50 84
per.augustsson@falkoping.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0515-88 50 00
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb