« Tillbaka

Lediga jobb

Förskollärare, AVA, Hästbackens förskola

Om arbetsplatsen

Hästbackens förskola är Möjligheternas hus där barnens inflytande styr verksamheten och vi ser allas olikheter som en tillgång. Den pedagogiska dokumentationen är en del av vårt systematiska kvalitetsarbete och driver verksamheten framåt. Jag vill, jag kan, jag vågar, jag får är förskolans ledord.
Hästbackens förskola tillhör Vindängens förskoleenhet. I år har enheten ett gemensamt projekt "Nyfiken på Falköping".
Hästbacken ligger i centrala Falköping, vi har fem avdelningar varav en är en resursavdelning där barn med särskilda behov är integrerade. Dessutom finns kommunens enda natt- och helgverksamhet i förskolan

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Hästbackens förskola

Du arbetar dagtid på en av våra avdelningar. Ditt barnfokus är tydligt och märks i ditt dagliga förhållningssätt. Du har kunskap och en idé om hur du ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund tillsammans med dina kollegor.

Du som förskollärare ska tillsammans med kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande och erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarutbildning.

Personliga egenskaper
Initiativtagande, Flexibel, Samarbetsförmåga

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-01-01

Tidsbegränsad till: 2018-06-30
Allmän visstidsanställning

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-11

Referensnummer: BU 269-4917

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Lisa Johansson
Förskolechef
0515-88 53 82
Anneli Mellander
Förskolechef
0515-88 55 01

Facklig företrädare

Inga-Lill Bergsten
Lärarförbundet
0515-88 54 92
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer:  Hästbackens förskola

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb