« Tillbaka

Lediga jobb

Fritidspedagog, Gudhems fritidshem

Om arbetsplatsen

Innan skolan börjar på morgonen och efter det att skolan slutat för dagen öppnar fritids sin dörr för alla barn mellan 6-12 år. Nu söker vi dig, utbildad fritidspedagog, som vill ge oss elever en meningsfull fritidshemsverksamhet där vi samverkar med skolan och hemmet.

Fritids har öppet mellan 06.00-18.30. Under öppningar och stängningar samverkar fritids med förskolan. Likaså under jullov och sommarlov.

Förskolan öppnar för alla förskole- och fritidsbarn kl 06.00. Sedan hämtas fritidsbarnen av fritidspersonalen kl. 06.30 för att fortsätta morgonen på fritids. Kl 17.15 går fritidsbarn över till förskolan för att avsluta dagen där. På måndag, tisdag och onsdag är det förskolans personal som stänger och på torsdag och fredag är det fritidspersonalen.

På vårt fritids händer det mycket spännande och roliga saker. Den fria leken har stort utrymme i vår verksamhet och barnens egna intressen och nyfikenhet tas på stort allvar. Här skapas stora möjligheter till träning av empatin och det sociala samspelet med varandra. I år fokuserar vi på att kunna hitta sin egen återhämtning efter en skoldag.

Känner du att du vill vara en del i detta fantastiska arbetslag så ska du söka den här tjänsten!!!

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Gudhems fritidshem

Utöver att verka i fritidsverksamheten så är du också resurs i skolan på fm.

Du som fritidspedagog ska erbjuda barn/elever en meningsfull fritid. Skolan och fritidshemmet ger barnen olika kunskaper och erfarenheter och kompletterar därför varandra. Du ska på ett pedagogiskt arbetssätt stimulera barn/elever till en god social utveckling, skapa mångsidigheter, helhet och kontinuitet i barns utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Fritidspedagog eller annan pedagogisk utbildning inriktad på barn i åldrar 6- 12 år.

Personliga egenskaper
Initiativtagande, Självständig, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-02-01

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-02

Referensnummer: BU 257-4517

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Carina Milton Persson
Rektor Gudhemsskolan
0515-88 65 01 / 0761-33 90 53

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Gudhemsskolan och fritidshem

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb