« Tillbaka

Lediga jobb

Sjuksköterska/ Assistent till sjuksköterska dagtid sommar -18

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är redo att prova kommunens hälso- och sjukvårds arbete i sommar.
I vår kommun har vi flera olika verksamheter att välja bland ex. Särskilt boende, hemsjukvård, korttid, LSS och psykiatri. Kanske finns här något som passar just Dig.

Som sjuksköterska arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad i livets alla skeden.
Arbetsuppgifterna är många och varierande. I kommunen har vi flera olika samarbets-aktörer runt våra patienter, det kan var palliativa teamet, Närsjukvårdsteamet eller vår egen hemsjukvårdsläkare. Arbetsuppgifterna består i att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter, där Du både som sjuksköterska eller assistent till sjuksköterska har en viktig roll. Verksamheten är beroende av delegeringar.

Vår verksamhet utvecklas hela tiden och just nu pågår det ett arbete med Appva -digitala signeringslistor som ska införas i hela kommunen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi söker även dig som går termin 4 eller 5 på sjuksköterskeprogrammet. Vi har goda erfarenheter av en s.k. assistent till sjuksköterska. Ring oss gärna vi har mycket att berätta kring detta.

Välkommen med din ansökan även om du inte är helt klar med din sjuksköterskeutbildning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-06-11

Tidsbegränsad till: 2018-08-31

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-31

Referensnummer: SOC 85-4917

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  10

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Linda Ek Jonsson
Enhetschef för sjuksköterskor ÄBO/Korttid
0515-88 66 00
Pia Frisk Ragnar
Enhetschef för sjuksköterskor med spec funktion
0515- 88 54 06
Tommy Fredriksson
Enhetschef för sjuksköterskor hemsjukvård
tel 0515-88 62 36

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0515-88 50 00
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb