« Tillbaka

Lediga jobb

Personlig Assistent

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Vi söker 5 - 7 assistenter till ett hemtjänstärende i assistansliknande form till en arabisk/svenskt talande familj i Falköping.
Brukaren är ett barn på 4 månader som behöver övervakning dygnet runt. Förutom det omvårdnadsbehov som små barn har så tillkommer sondmatning, munvård, trackeostomi, mätning av syrgas med pulsoximeter. Men även att barnet stimuleras genom lek , kontakt och sjukgymnastik Barnet får inte utsättas för cigarettrök så du behöver vara rökfri samt förstå vikten av hygien med tanke på infektionskänsligheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Omvårdnadsutbildning eller Barn och fritidsutbildning. Gärna erfarenhet av barn i tidig ålder. Meriterande är språkliga kunskaper i arabiska och svenska.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-22

Referensnummer: SOC 92-5117

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  7
5-7 tjänster

Arbetstid:  Schema

Kontakt

Kontaktperson

Ing-Marie Thorsén Andersson
Enhetschef
0515-88 53 18
070-219 2982

Facklig företrädare

Johanna Svensson
Vårdare/ordf. Kommunal
0515-885605
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb