« Tillbaka

Lediga jobb

Vik Förskollärare, ÅE

Om arbetsplatsen

Åsle förskola ligger ca en mil utanför Falköping, nära det idylliska Åsle tå. Förskolan ligger vackert belägen med betahagar och skogsdungar runt knuten. Vi använder naturen som inspirationskälla i det pedagogiska arbetet. Hälsa och utevistelese är viktiga inslag i vår dagliga verksamhet.

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Åsle förskola

Vi söker en förskollärare som vill vara med och skapa förutsättningar för delaktiga och kompetenta barn. Vi vill att du har intresse av projektinriktat arbete och tillsammans med oss vill skapa utmanande lärmiljöer. Ett gott bemötande är en självklarhet för dig.

Du som förskollärare ska tillsammans med kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande och erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen och legitimation.

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständighet, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2016-08-01

Tidsbegränsad till: 2017-07-30
Vikariat

Ansökan

Ansök senast: 2016-05-13

Referensnummer: BU 93-1716

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Carina Olsson
Förskolechef
0515-88 65 68

Facklig företrädare

Marianne Oskarsson
Lärarförbundet
0515-88 65 52
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Åsle förskola

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb