« Tillbaka

Lediga jobb

Projektledare

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Inom Kompetens- och arbetslivsförvaltningens ansvarsområden möts studerande, näringsliv och offentlig verksamhet för att hitta och tillägna sig efterfrågad kompetens.
I egen regi anordnar vi grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare samt eftergymnasial utbildning på olika nivåer. Samarbete sker med andra kommuner och utbildningsanordnare, för att kunna erbjuda kompletterande utbildningar. Vi arbetar utifrån devisen Möt dina möjligheter hos oss på Lärcenter.

Arbetsuppgifter

Falköpings kommun har undertecknat en lokal överenskommelse med Arbetsförmedlingen om samverkan för att minska ungdomsarbetslösheten inom ramen för DUA (Delegationen för unga till arbete). Falköpings kommun är också är också en del av EFS-projektet Plattformen - Ung Styrka som är ett projekt som syftar till att ungdomar mellan 15-24 år som varken studerar eller arbetar ska bli bättre rustade för ett aktivt arbetsliv både yrkesmässigt och socialt. Detta sker i nära samarbete med näringsliv, arbetsmarknadens parter och Arbetsförmedlingen.
Vi söker nu en projektledare till Plattformen - Ung Styrka.

Kvalifikationer

Du har en adekvat högskoleutbildning och gärna erfarenhet av arbete med ungdomar. Du har även god kunskap om samverkansaktörer i och utanför kommunen. Du har förmåga att möta ungdomar utifrån deras förutsättningar och tror på ungdomars egen vilja och kapacitet.

I ditt arbete som projektledare är det viktigt att du kan skapa engagemang, vara kreativ och kan hantera snabba förändringar. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och är strukturerad. Du ska ha god förmåga att bygga relationer och skapa nätverk. Du bör ha kunskap inom utbildningsområdet och gärna ha erfarenhet av förhandlingar och formulerat avtal gällande olika projekt. Du ska kunna arbeta i team men även ha förmåga att att arbeta självständigt.

Du ska kunna skapa och underhålla relationer med företag och branschorganisationer

Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och vilja vara med och utveckla en verksamhet som ständigt förändras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2020-02-29
Projekttjänst som kan övergå i tillsvidareanställning.

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-17

Referensnummer: KAF 49-1

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Peter Löfholm
Verksamhetschef
0515-88 71 91
peter.lofholm@falkoping.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer: 

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb