« Tillbaka

Lediga jobb

Lärare till Gudhemsskolan

Om arbetsplatsen

Gudhemsskolan är en enparallell skola med två-lärarsystem i de yngre åren. Vi arbetar i arbetslag F-5 och 6-9.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Gudhemsskolan

Vi söker flera olika lärare till skolan.

• Lärare med behörighet att undervisa på 6-9 i följande ämnen; svenska, samhällsvetenskapliga ämnen, naturvetenskapliga ämnen, matematik, idrott och engelska. Det finns olika sätta att kombinera ihop dessa 2 tjänster.

• Lärare med behörighet att undervisa 1-6, gärna med behörighet att undervisa i matematik, naturvetenskapliga ämnen och svenska (1 tjänst)

Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål.

Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation

Personliga egenskaper
Initiativtagande, Självständig, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-02-01

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-20

Referensnummer: BU 280-5017

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  3

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Carina Milton Persson
Rektor Gudhemsskolan
0515-88 65 01 / 0761-33 90 53

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer:  Gudhemsskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb