« Tillbaka

Lediga jobb

Leg. Förskollärare till nya förskolan Junibacken

Om arbetsplatsen

Nu flyttar vi äntligen in i vår nybyggda fina förskola och vi behöver utöka med fler kollegor till vårt härliga team.

På förskolan Junibacken tänker vi om och nytt. Här får du ingå i ett större arbetslag där du som pedagog får stora möjligheter att påverka men också att utvecklas kollegialt. Vi arbetar projektinriktat i mindre grupper där du som pedagog ansvarar för undervisningen och dokumentationen. Den pedagogiska dokumentationen ligger till grund för det fortsatta arbetet och stort fokus läggs också på barnens lärmiljöer som ständigt utvecklas. På vår nya fina förskola kommer barns inflytande ligga i fokus.

Lokalerna inrymmer hemvister för alla barn. Vi har också ett gemensamt torg, gemensam ateljé och en gemensam matsal med egen kock som lagar vår mat.

Vår utemiljö är naturbaserad och vi har också en fantastik närmiljö utanför förskolans grindar.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Förskolan Junibacken

Vi söker dig som är förskollärare och som drivs av barns nyfikenhet och lust att lära. Du är en medforskare till barnen och tycker det är viktigt att ta till vara på deras tankar och idéer. Du ser den kollegiala reflektionen och dokumentationen som ett viktigt verktyg för det fortsatta arbetet.

Du är engagerad, har en positiv attityd till ditt uppdrag och arbetar för att bidra till ett positivt arbetsklimat. Hos oss är IKT en del av det dagliga arbetet och som pedagog får du tillgång till en egen Ipad.

Du får också tillgång till en uppsättning ytterkläder samt fria pedagogiska måltider.

Du som förskollärare ska tillsammans med kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande och erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare eller annan utbildning som bedöms likvärdig.

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständig, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-01-08
eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-15

Referensnummer: BU 248-4217

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  2

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Cathrine Croona
Förskolechef
0515-88 61 25

Facklig företrädare

Linnea Muschké
Lärarförbundet
0515-88 61 96
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Junibacken förskola

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb