« Tillbaka

Lediga jobb

Vik förskollärare, Lilla Gunghästens förskola

Om arbetsplatsen

Lilla Gunghästens förskola är en förskola med fyra avdelningar som är belägen vid fotbollsplanerna Odenvi och Ållevi.

Våra ledord är;
För att barn och vuxna ska våga växa och känna trygghet i förskolan är det viktigt att verksamheten bedrivs i en demokratisk anda. Som medforskande, engagerade pedagoger tar vi vara på barnens nyfikenhet, ger och får utmaningar samt ser möjligheter i vardagen och i leken.

Vi har en språkutvecklande miljö där vi tar tillvara på barns experimenterande av språk i alla former. Med värme, glädje och nyfikenhet stärker vi barnens lust och intresse för att lära genom att erbjuda lärorika och inbjudande miljöer.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Lilla Gunghästens förskola

Vi söker dig som har ett tydligt barnfokus vilket märks i ditt dagliga förhållningssätt. Du har kunskap och en idé om hur du ska förvekliga läroplanens mål och värdegrund tillsammans med dina kollegor. Vi använder pedagogisk dokumentation som ett verktyg för att synliggöra och vidareutveckla barns lärprocesser.

Du som förskollärare ska tillsammans med kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande och erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare

Personliga egenskaper
Initiativtagande, Flexibel, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-01-01

Tidsbegränsad till: 2018-07-31
Vikariat

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-19

Referensnummer: BU 259-4517

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Lisa Johansson
Förskolechef
0515-88 53 82

Facklig företrädare

Janice Sevkusic
Lärarförbundet
0515-88 59 85
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Lilla Gunghästens förskola

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb