« Tillbaka

Lediga jobb

Mätningsingenjör

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Tjänsten är placerad på Stadsbyggnadsavdelningen som har 22 medarbetare. Avdelningen ansvarar för kommunens fysiska planering, bygglov, mät- och kartverksamhet samt mark och exploatering.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för inmätning och utsättning vid anläggning av VA-ledningar och gator. Arbetet sker i nära samarbete med övriga mätningsingenjörer samt VA- och gatuprojektörer. I tjänsten ingår att lagra ner inmätningarna i kommunens databaser Topobase och Valvet (kommunens VA-system). Dessutom kommer du att arbeta med planering och utförande av stomnät. I tjänsten ingår även att medverka vid husutstakningar, ajourhållning primärkarta, gränsutsättningar mm.

Kvalifikationer

Du har ingenjörsutbildning med mät- och kartteknisk inriktning eller annan likvärdig utbildning. Något/några års erfarenhet av utsättning, inmätning samt anläggningsarbeten är önskvärt. Arbetet sker med totalstation och GPS. Erfarenhet av AutoCad, SBG Geo och maskinstyrning är meriterande. Körkort för personbil är ett krav.

Du är självgående, ansvarstagande, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.

Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-17

Referensnummer: KLF 66-4517

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Mikael Carp
1:e mätningsingenjör
0515-88 51 64
0768-05 26 91
Erna Pezic
Stadsbyggnadschef
0515-88 50 34
0768-05 26 91

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0515-88 50 00
 
Lediga jobb