« Tillbaka

Lediga jobb

Lärare på Handelsprogrammet, ÅG

Om arbetsplatsen

Elevens framtid – vårt uppdrag!
Nu finns lediga tjänster på en av Sveriges bästa arbetsplatser! Ållebergsgymnasiet i Falköping arbetar med Kunskap, Trivsel och Kvalitet. Nu behöver vi bland annat en lärare till Handelsprogrammet. Missa inte chansen att bli en stolt Ållebergare!

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Ållebergsgymnasiet

Undervisning i Ung Företagsamhet, Marknadsföring, Näthandel mm som en del i ett engagerat och drivet arbetslag. Företagskontakter och APL-relaterat arbete är en självklar del i ditt arbete. Övriga läraruppgifter och mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare eller annan adekvat utbildning och erfarenhet inom Handel och utbildning. UF-erfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kulturell medvetenhet - mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2016-08-15

Ansökan

Ansök senast: 2016-05-20

Referensnummer: BU 96-1716

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Harriet Nilsson
Rektor
0515-88 60 10/0734-61 97 20

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Ållebergsgymnasiet

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb