« Tillbaka

Lediga jobb

Legitimerad lärare F-3, Centralskolan

Om arbetsplatsen

Centralskolan är en av Falköpings största grundskolor. Centralskolan har en parallell mellan åk F-5 och har fyra paralleller från åk 6-9. På skolan går ca. 530 elever.

Skolans vision är att alla elever som personal ska känna trygghet, ska få möjlighet att trivas, samt lära för livet!

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping-nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Centralskolan

Klassföreståndare i åk 3 tillsammans med en kollega. Skolan har ett tvålärarsystem i varje klass där ni klasslärare tillsammans planerar och genomför undervisning och ser till att läroplan samt övrig dokumentation följs och efterlevs.

Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål.

Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Lärarexamen med lärarlegitimation

Personliga egenskaper
Självgående, Flexibel, Samarbetsförmåga

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-01-22

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-31

Referensnummer: BU 271-4917

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Carola Granath
Rektor
0515-88 53 07

Facklig företrädare

Ninni Andersson
Lärarförbundet
0515-88 51 20
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer:  Centralskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb