« Tillbaka

Lediga jobb

Behandlare till Ungdomsboendet sommarvik 2018

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Individ och familjeomsorgen (IFO) består av ca 160 medarbetare. Vi söker nu en behandlingspersonal till Ungdomsboendet. Tjänsterna är organiserade inom Biståndsbedömda insatser på Socialförvaltningen.

Biståndsbedömda insatser arbetar med att verkställa socialsekreterarnas/ handläggarnas beslut. Vi är en utförande organisation som omfattar ett vuxenboende för missbrukare, ett ungdomsboende samt ett behandlingsteam som är inriktat på barn, familj och missbruks/ beroende relaterat stöd och insatser. Enhetens uppdrag är att verka för goda hemmaplanslösningar. Totalt har enheten 28 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som behandlingspersonal inom Biståndsbedömda insatser arbetar du utifrån uppdragen. Det sker bl.a. genom att aktivt arbeta utifrån genomförandeplaner och tydliggörande av struktur och stöd för att bidra tillsammans med ungdomen för dennes fortsatta utveckling.
Din kompetens och erfarenheter kan komma att anlitas i andra uppdrag inom enheten för att på så sätt öka kvaliteten i våra uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker framförallt dig som studerar inom beteendevetenskaplig alternativt pedagogisk området exempelvis socionom, socialpedagog, socialpsykolog eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du som person behöver gilla ett flexibelt arbete vilket innebär stort ansvar för planerande av ditt vardagliga arbete tillsammans med brukare och kollegor. Samtidigt behöver du vara lugn, metodisk, kreativ och kunna hantera parallellprocesser och ångestreducering i det dagliga arbetet för att på så sätt nå långsiktiga mål men framförallt ska du gilla att se andra människor att växa.

Du har god kunskap i svenska språket och har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal och skrift. Du har B-körkort för manuell växellåda.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Urval sker löpande så vänta inte - Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid / deltid
Timanställning samt under sommaren.

Tillträde enligt överenskommelse under våren. Schema med dagtid, kväll samt sovande jour.

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-11

Referensnummer: SOC 94-5117

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Timlön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  2

Kontakt

Kontaktperson

Linda Sundell
Enhetschef
0515-88 54 89

Facklig företrädare

Anna Ahlin
SSR
0515-88 53 20 (rec)
Ingela Arvidsson
Vision
0515-88 53 20 (rec)
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb