« Tillbaka

Lediga jobb

Sjuksköterska dagtid Äldreboende

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Sjuksköterskorna i Falköpings kommun söker en bra kollega med glimten i ögat och jag söker en professionell medarbetare som tycker om att arbeta för och med äldre människor.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser på äldreboende samt utföra medicinska bedömningar. Du dokumenterar i Procapita och i Senior Alert. Vi ska under våren börja digitaliseringen av våra signeringsrutiner i verktyget Appva.
Du har ett nära samarbete med sjuksköterskekollegor, rehab-personal, EC Äbo/Korttid, primärvård och VG region.
Du ger rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal samt handleder studenter. Du driver utvecklingsarbete och kvalitetssäkring, främst inom HSL-området.
Vi arbetar tvärprofessionellt i team. Vi arbetar med undvikbar slutenvård. Patienten ska vårdas på rätt vårdnivå.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska som har ett rehabiliterande synsätt, ett gott bemötande och skapar goda och trygga relationer. Du vågar pröva nytt och engagerar dig i din egen och verksamhetens utveckling.

Du är serviceinriktad och tycker om att handleda och utbilda både patienter och omvårdnadspersonal. Du är samarbetsorienterad, kan samverka både internt och externt och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö.
Du har goda datorkunskaper och är van att använda dig av datorn som verktyg och har god svenska i tal och skrift.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-03-01

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-09

Referensnummer: SOC 89-5017

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Linda Ek Jonsson
Enhetschef för sjuksköterskor ÄBO/Korttid
0515-88 66 00

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0515-88 50 00
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb