« Tillbaka

Lediga jobb

Lärare åk 4-6, Mössebergsskolan

Om arbetsplatsen

Mössebergsskolan är en tre-parallellig F-5 skola som ligger fint belägen på Mösseberg med gångavstånd från Resecentrum. Skolan har ca 450 elever. Skolan ligger i nära anslutning till Mössebergs friluftsområde och har en egen skolskog. Vår vision är "Den hoppfulla skolan" där framtidstro, resurser och miljö är tre viktiga komponenter.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping-nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Mösseberg

Klassföreståndare i åk 4. I tjänsten ingår svenska, engelska, NO, SO samt musik. Tjänsten kan utformas utifrån behörighet. Vi ser rekryteringen som långsiktig och lägger stor vikt att hitta rätt pedagog som passar in i vår verksamhet.

Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö. Du finns med i arbetslaget 4-5, där ni hjälps åt och samplanerar verksamheten. En eftermiddag i veckan har vi kollegial lärartid då alla lärare träffas för att utbyta pedagogiska tankar. Detta läsår så deltar vi i Läslyftet på denna tid.

Kvalifikationer

Lärarexamen med legitimation.

Personliga egenskaper:
Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-01-08

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-11

Referensnummer: BU 250-4317

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Maria Moensjö
Rektor
0515-88 55 02

Facklig företrädare

Karin Björling Gunnarsson
Lärarförbundet
0515-88 42 21
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Mössebergsskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb