« Tillbaka

Lediga jobb

Förskollärare till Vindängens förskola

Om arbetsplatsen

Vindängens förskola har en kreativ miljö som ger livsmod och framtidstro.
Vår pedagogiska idé bygger på ett utforskande arbetssätt där vårt främsta arbetsredskap är pedagogisk dokumentation. Vi strävar efter att ha åldershomogena barngrupper. Den pedagogiska dokumentationen är en del av vårt systematiska kvalitetsarbete och driver verksamheten framåt. Alla förskolor som tillhör

Enhet Vindängen har i år gemensamt tema som vi kallar "Nyfiken på Falköping". Vi har gemensamma lärmiljöer förutom barnens hemvister. Måltiderna äter vi i vår gemensamma matsal. Våra lärmiljöer är i ständig förändring utifrån barns intresse och inflytande. Namnen på avdelningarna är Fröjden, Glädjen, Lyckan, Gläntan, Dungen och Nejden.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Vindängens förskola

Vi söker dig som har förskollärarutbildning och förskollärarlegitimation alternativt inväntar din legitimation.

Ditt barnfocus är tydligt och märks i ditt dagliga förhållningssätt. Du har kunskap och en idé om hur du ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund ihop med dina kollegor. Pedagogisk dokumentation är ett verktyg för dig att synliggöra och vidareutveckla barns lärprocesser.

Du som förskollärare ska tillsammans med kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande och erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare

Personliga egenskaper
Initiativtagande, Flexibel, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-02-05

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-15

Referensnummer: BU 256-4417

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Anneli Mellander
Förskolechef
0515-88 55 01

Facklig företrädare

Mathilda Eklund
Lärarförbundet Vindängen
0515-88 66 31
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Vindängens förskola

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb