« Tillbaka

Lediga jobb

Lärare och förskollärare, Barn- och utbildningsförvaltningen Falköping

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun erbjuder vi barn/elever en god, kreativ och utvecklande skolmiljö. Vi har 3 885 grundskoleelever, 1 000 gymnasieelever och cirka 1 320 förskolebarn i vår verksamhet.

Lärandet sker i samspel med andra och skolan är en viktig mötesplats för alla barn/elever. Falköpings kommun strävar efter en pedagogisk helhetssyn och att alla ska känna att de möts med respekt och tilltro.

Vi vill att alla barn och elever är trygga och tror på sin egen förmåga. Vårt mål är att alla elever ska nå kunskapsmålen.

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 600 invånare. Här lever vi Det Goda Livet och är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Är du lärare eller förskollärare och är intresserad av att arbeta hos oss i Falköping?

Vi vill gärna att du kontaktar oss för ett samtal, så ska vi se om vi har möjlighet att erbjuda dig arbete i vår verksamhet.

Kvalifikationer

Leg lärare eller förskollärare

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-21

Referensnummer: BU 119-3317

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1
Vi söker ett flertal blivande medarbetare

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Karina Bronell
Skolchef
0515-88 50 05
0730-48 28 99

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Barn- och utbildningsförvaltningen

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb