« Tillbaka

Lediga jobb

Handläggare

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Till Samhällsbyggnadsförvaltningen och Fastighetsavdelningen söker vi nu en handläggare.

Samhällsbyggnad är en av sju förvaltningar i Falköpings kommun. Förvaltningen består av fem avdelningar ( Fastighet, Park & Gata, Kost, Städ och VA). Samhällsbyggnadsförvaltningen består av ca: 400 personal och omsluter ca: 800 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter

I rollen som handläggare på Fastighetsavdelningen kommer både handläggning, administration och uppföljning att ingå. Du kommer ha mycket kontakt med kommunens olika förvaltningar samt externa och interna hyresgäster angående lokalfrågor, hyresavtal m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker att det är roligt att gå till jobbet och har eftergymnasial utbildning, önskvärd inriktning är fastighetskunskaper inom offentlig förvaltning. Kunskaper och förståelse för ekonomi och juridik främst med inriktning hyresavtal och kontraktsskrivning är meriterande.

Tidigare erfarenhet av arbete i kundserviceverksamhet eller liknande ses också som meriterande. Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig mycket väl i det svenska språket, både i tal och skrift. Du förutsätts vara en positiv, utåtriktad och noggrann person med en god samarbetsförmåga.

Kunskap och erfarenhet av att arbeta med dator som verktyg för verksamhetsutveckling och administration är viktig.

Vi förutsätter att du har erfarenhet av att arbeta i en kommunal verksamhet och gärna i en myndighetsfunktion. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-07

Referensnummer: SBF 71-5017

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Jan Aurén
Fastighetschef
0515 – 88 51 68
0705-88 51 68

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0515- 88 50 00
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb