« Tillbaka

Lediga jobb

Behandlingspersonal till ungdomsboendet

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Individ och familjeomsorgen (IFO) består av ca 160 medarbetare. Vi söker nu en behandlingspersonal till Ungdomsboendet. Tjänsterna är organiserade inom Biståndsbedömda insatser på Socialförvaltningen.

Biståndsbedömda insatser arbetar med att verkställa socialsekreterarnas/ handläggarnas beslut. Vi är en utförande organisation som omfattar ett vuxenboende för missbrukare, ett ungdomsboende samt ett behandlingsteam som är inriktat på barn, familj och missbruks/ beroende relaterat stöd och insatser. Enhetens uppdrag är att verka för goda hemmaplanslösningar. Totalt har enheten 28 medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Som behandlingspersonal inom Biståndsbedömda insatser arbetar du utifrån uppdragen. Det sker bl.a. genom att aktivt arbeta utifrån genomförandeplaner och tydliggörande av struktur och stöd för att bidra tillsammans med ungdomen för dennes fortsatta utveckling.
Din kompetens och erfarenheter kan komma att anlitas i andra uppdrag inom enheten för att på så sätt öka kvaliteten i våra uppdrag.
Vill du vara med och utveckla en ny enhet mot framtiden ser vi fram emot din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst en 2-årig eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskaplig alt. pedagogisk utbildning såsom socionom, socialpedagog, socialpsykolog eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi tycker att det är meriterande om du har erfarenhet av behandling, motiverande socialt arbete och tydliggörande pedagogik.

Du skall gilla ett flexibelt arbete där du har möjligheten att forma arbetet inom givna ramar. Vilket innebär stort ansvar för planerande av det vardagliga arbetet tillsammans med ungdomarna och kollegor. Du ska vara lugn, metodisk och kreativ. Du ska även kunna hantera parallellprocesser och ångestreducering i det dagliga arbetet för att på så sätt nå långsiktiga mål men framförallt ska du gilla att se andra människor att växa.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har B-körkort för manuell växellåda.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2018-08-30

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-21

Referensnummer: SOC 84-4917

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Schema

Schema med dag, kväll, helg och sovande jour. Årsarbetstid.

Kontakt

Kontaktperson

Linda Sundell
Enhetschef
0515-88 54 89

Facklig företrädare

Anna Ahlin
SSR
0515-88 53 20 (rec)
Ingela Arvidsson
Vision
0515-88 53 20 (rec)
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb