Skurups kommun

« Tillbaka

Lediga jobb

Socionom till Vuxenenheten

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

Individ- och familjeomsorgen i kommunen består av all myndighetsutövning (SOL, LVU, LVM, LSS) gällande barn, ungdomar vuxna och äldre inklusive försörjningsstöd, budgetrådgivning, skuldsanering och familjerätt.
Verksamhetsområdet rymmer även meningsfull sysselsättning och boendestöd för vuxna med psykiska funktionsnedsättningar, HVB-hem för unga samt öppenvårdsinsatser för barn, unga och vuxna i olika former.

Vuxenenheten omfattar 17 medarbetare med enhetschef och vi söker en vikarierande socionom till enheten under perioden 2017-10-02 – 2018-03-31.

Arbetsuppgifter

Som socionom i Vuxenenheten ansvarar du för utredningar, uppföljning och handläggning enligt SOL, LVM och LSS. I tjänsten ingår ett aktivt samarbete internt och externt.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är utbildad socionom. Vi ser gärna att Du har erfarenhet inom arbetsområdet.
Det är ett självständigt arbete som kräver att du kan organisera dig och skapa strukturer. Som handläggare behövder du kunna anpassa dig till olika situationer, skapa goda relationer, och ha lätt för att samarbeta.
Du har motivation att arbeta med socialt förändringsarbete. Du är nyfiken, har insikt och är engagerad. I det dagliga arbetet är dokumentation en viktig del, varför du bör ha lätt för att skriva och se helheten.
Arbetsgruppen har regelbunden handledning och du erbjuds friskvård.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Föräldravikariat 6 månader
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-24

Referensnummer: A711828

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Niklas Sundqvist Enhetschef
0411-536144
Anne Larsson IFO-Verksamhetschef
0411-536202

Facklig företrädare

Lena Fäldt SSR
0411-536318
Anne Borg Andersson Vision
0738-560380
Fackliga representanter nås via kommunens växel
0411-536000
 

Övrigt

Fortlöpande rekrytering tillämpas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer:  Skurups Kommun

Lediga jobb