Skurups kommun

« Tillbaka

Lediga jobb

Kart- och mätningsingenjör

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

Tjänsten ingår i Serviceförvaltningen, som bl.a. ansvarar för gator och parker, VA, översikts- och detaljplanering, kultur och fritid, måltids- och lokalservice samt teknisk service. Skurups kommun har tydliga ambitioner att utvecklas både som boendekommun och etableringsort för företag och GIS-verksamheten är en central aktör i detta arbete. Vår GIS-, kart- och mätverksamhet består av en GIS-ingenjör och en kart- och mätningsingenjör. Vi arbetar idag i Sokigos kartprodukter.

Arbetsuppgifter

Som kart- och mätningsingenjör arbetar du med hela mätprocessen från beställning till färdigt uppdrag och datalagring. Inmätning, lägeskontroller, husutsättningar, nybyggnadskartor, ajourföring av karta och förekommande administration runt uppdragen är exempel på arbetsuppgifter. Arbetet är utåtriktat och du kommer att ha många kontakter med kollegor inom förvaltningen, kunder och andra myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad inom området och har erfarenhet av sakområdet från kommunal kart-, mät- och GIS-verksamhet. Du har erfarenhet av GNSS, kunskap kring för kommunal tjänst aktuella delar ur Lantmäteriets HMK-serie samt erfarenhet av arbete i auto-deskprodukter.
Du har lätt för att samarbeta, är kreativ, noggrann och har hög servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Tjänstens ansvarsområde kan i viss mån anpassas utifrån sökandes bakgrund och intresse.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast.

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-25

Referensnummer: A720295

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Eva-Marie Engström Förvaltningschef
0411-536464

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via Skurups kommuns växel
0411-536000
 

Övrigt

B-körkort är ett krav.

Vi arbetar med löpande intervjuer, varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer:  Skurups Kommun

Lediga jobb