Skurups kommun

« Tillbaka

Lediga jobb

Undersköterskor till nattjänster

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

Tre undersköterskor sökes till Individ-/omsorgförvaltningen, då två av våra duktiga medarbetare kommer lämna oss i kommande pensionsavgångar, samt ett arbetsplatsbyte.

Samtliga tjänster är tillsvidareanställningar på:
- Bruksgården, SÄBO, 73,3%
- Bruksgården, SÄBO, 79,0%
- Hemtjänsten Söder, 82,6%

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i Skurups Kommun utför du både service- och omsorgsinsatser. Det krävs att du är ansvarsfull och initiativrik, har lätt för att samarbeta, är flexibel, har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt. Du ska kunna inge trygghet och god omvårdnad för våra boende samt utföra medicinskt omvårdnadsarbete efter delegering från sjuksköterska.

Du har den enskilda i fokus där delaktighet och inflytande är en grundläggande del i arbetet med värdegrund och värdighetsgarantier.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och vi ser helst att du har erfarenhet från vårdyrket.

Vi söker dig som har förmågan att på ett engagerat sätt ge de enskilda en riktigt god omvårdnad. Du är prestiglös och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Hos oss stöttar vi varandra och hjälps åt att kunna leverera Vår mantra är Sveriges bästa vård till våra enskilda.

Vi ser helst att du har kunskaper inom demensvård och kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-15

Referensnummer: A720236

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  3

Kontakt

Kontaktperson

Stefan Jönsson, Enhetschef Bruksgården
0411-538104
Farideh Hematiehl, Enhetschef hemtjänst Söder
0411-536426

Facklig företrädare

Fackliga representanter nås via kommunens växel
0411-536000
 

Övrigt

Tjänsten tillsätts utifrån att erfordeliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer:  Skurups Kommun

Lediga jobb