Skurups kommun

« Tillbaka

Lediga jobb

Matematik/NO/Teknik-lärare

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

Är du en duktig Matematik/NO/teknik-lärare? Vill du ha betalt därefter?

Vill du vara med och skapa framtiden skola? Vill du ha fantastiska arbetskamrater? Vill du arbeta med motiverade elever med höga förväntningar? Då är det dig vi söker till Skurups kommun och Mackleanskolan. Vi söker en driven lärare i Matematik/NO/teknik till Mackleanskolan, en 7-9 skola med cirka 420 elever.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en framgångrik och drivande lärare med en syn på skolutveckling som tar sin utgångspunkt i modern skolforskning. Du ska också se möjligheterna med IKT som en naturlig del i undervisningen.

Du kommer att arbeta i arbetslag och vilja vara en del i arbetslaget och arbetet som förs runt våra elevers skoldag. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar att utveckla läraruppdraget och öka elevernas måluppfyllelse.

I tjänsten ingår en lärares sedvanliga arbetsuppgifter. Utifrån läroplanen, skolans rutiner och aktuell forskning förväntas du utföra ditt uppdrag med ett tydligt elevfokus. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt.

Kvalifikationer

Till Mackleanskolan söker vi dig som är utbildad lärare med behörighet i Matematik, Naturorienterande ämnen samt Teknik för årskurserna 7-9. Vi vill att du har en god svenska i tal och skrift, ett professionellt förhållningssätt, en positiv elevsyn samt en förmåga att vara tydlig och våga sätta gränser.

Modern skolforskning är en självklar utgångspunkt för dig som pedagog. Vidare äger du en medvetenhet kring barns språkutveckling. Du har ett tydligt fokus på resultat samt en förståelse för att det är du som gör skillnad.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, förmågan att bemöta ungdomar samt förmågan att strukturera ditt arbete. Förutom att du är en god pedagog besitter du förmågan att skapa goda relationer och ett bra samarbete med såväl elever som vårdnadshavare och personal.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-22

Referensnummer: A716292

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Peter Sandén Rektor
0411-536313

Facklig företrädare

Fackliga representanter nås via Skurups kommuns växel
0411-53 60 00
 

Övrigt

Fortlöpande rekrytering tillämpas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer:  Skurups Kommun

Lediga jobb