Förskollärare i Förskoleklass HT-17 Svärtagårdsskolan Skultorp

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 0 – 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Svärtagårdsskolan är en av två skolor som ligger i Skultorp. Här finns ca. 130 elever från förskoleklass till åk 6 samt fritidshem.

Eftersom vår skola ligger mitt i naturen använder vi vår omgivning med bland annat skolskogen och sjön som klassrum. Vi har ofta utedagar med olika teman och ämnen.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och skapa en meningsfylld verksamhet för våra barn och arbeta tillsammans med våra lärare i ett glatt och välkomnade arbetslag?
Då är du varmt välkommen med din ansökan!

I rollen som förskollärare alternativ lärare för lägre åldrar, arbetar du med läroplanen som bas i ditt dagliga arbete och har det övergripande ansvaret för att dess riktlinjer efterlevs. Givetvis anpassas metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns specifika förutsättningar.

Ditt arbete skapar en trygg, rolig och lärorik miljö för våra barns första år i skolan och du är en viktig del av barnens vardag och utveckling. Du har också ett delat ansvar för verksamhetens övriga skolgemensamma aktiviteter.

Kvalifikationer:

Förskollärarutbildning alt. Grundlärar utb. F-3

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-14. Vi vill att du är på plats när HT-17 börjar 14 aug.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-21

Arbetsgivarens referensnummer: A666749

Upplysningar lämnas av:

Gunnar Lord
rektor
Telefon: 0500-49 79 81
E-post: gunnar.lord@skovde.se

Tillbaka