Vi söker fritidspedagoger, förskollärare och lärare till Skövde kommun

TillbakaSkövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 0 – 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Arbetsuppgifter:

Att arbeta som fritidspedagoger, förskollärare, eller lärare är spännande och utvecklande uppdrag med stor frihet under ansvar. Jobbet som lärare ger dig möjlighet att få arbeta med ditt intresse och dessutom dela med dig av din kunskap till andra. Du är en stor och viktig del av elevens utveckling och dennes utvecklingsresa.

Du arbetar nära barnen och ungdomarna samt dina kollegor, men har eget ansvar för att planera och lägga upp ditt arbete.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med starkt engagemang för barn och ungdomar och som tycker om att arbeta med deras lärande. Du är snart legitimerad fritidspedagog, legitimerad förskollärare alternativt legitimerad lärare.

Du är öppen för nya arbetssätt och har en positiv människosyn. Du är också ansvarstagande och resultatmedveten och antar gärna nya utmaningar. Vår verksamhet bygger på kontinuerlig samverkan och utveckling, vilket innebär att Du har god samarbetsförmåga i förhållande till kollegor, barn, föräldrar och andra samarbetspartners både inom och utom den egna organisationen.

Barnen och ungdomarna står i centrum och det är viktigt att du som person passar in i verksamheten, vilket gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Skövde kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 10

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-03

Arbetsgivarens referensnummer: A590982

Upplysningar lämnas av:

Sara von Seth
Förskola och Grundskola
Telefon: 0500-49 83 95

Peter Stark
Förskola och Grundskola
Telefon: 0500-49 84 10

Anders Warnby
Förskola och Grundskola
Telefon: 0737-12 65 05

Tillbaka