Badpersonal Arena Skövde

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

I sektor medborgare och samhällsutveckling samlas frågor som näringsliv, arbetsmarknad, vuxenutbildning, kultur, fritid, upphandling, överförmynderi och kommunikation. Områden som handlar om livskvalitet, attraktivitet och sysselsättning. Sektorn har också ett övergripande ansvar för att stödja och följa upp kommunens folkhälsoarbete, barn- och ungdomspolitiska arbete, mångfalds och integrationsarbete och samordning av kommunens internationella arbete . Sektorn består av cirka 300 medarbetare.

Arena Skövde är en multianläggning som är öppen 365 dagar om året för idrott, bad, relax, rehabilitering, styrketräning och publika evenemang. Vi är ca 30 personer som arbetar i Arena Skövde.
Vår kundfokuserade verksamhet är i ständig utveckling och har bland annat resulterat i utmärkelsen Sveriges bästa äventyrsbad av barnsemester.se fem år i rad.

www.arenaskovde.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som på ett professionellt och engagerat sätt vill arbeta inom bad på Arena Skövde. Dina arbetsuppgifter kommer vara omväxlande och består av bad- och simaktiviteter. Detta i form av märkes- och simprovstagning. Bevakning av aktiviteter såsom vildfors, vågbassäng mm. I arbetsuppgifterna ingår också lokalvård, olycksfallsvård, bastusittningar och att arbeta som värd/värdinna på vår relax.
Arbetet innebär mycket kundkontakt och service. Vi arbetar på att ständigt utveckla anläggningen.

Kvalifikationer:

Du som söker skall vara utbildad poollivräddare. Du ska vidare ha god simkunnighet. Övriga utbildningar riktade till badverksamhet eller erfarenheter är meriterande.

Som person är du positiv, serviceinriktad och har en förmåga att alltid arbeta för kundens bästa. Du är en god organisatör och tycker om att arbeta i team men kan även arbeta självständigt när det krävs.
Du bör vidare ha goda språkkunskaper och grundläggande IT kunskaper.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.


Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A629313

Upplysningar lämnas av:

Anders Norelius
Verksamhetsledare
Telefon: 0500-49 74 57

Anna Wilsson Nordberg
Verksamhetsledare
Telefon: 0500-49 87 84

Tillbaka