Måltidsutvecklare

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor service ansvarar för måltidsverksamhet, lokalvård och fastighetsskötsel, skötsel av gator, parker och skog, anläggningsarbeten, ledningsnätsarbeten, reparations- och verkstadsarbeten för kommunens maskiner och fordon och drift Skövde flygplats och vissa andra externt efterfrågade tjänster. Vidare ansvarar sektorn för att försörja kommunens verksamheter med lokaler och förvalta de fastigheter där kommunal verksamhet bedrivs för att vara beställarfunktion vid uppdragsgivna entreprenader och för att utveckla och förvalta de taxefinansierade verksamheterna VA (vatten och avlopp) samt eget ägt fibernät.

Arbetsuppgifter:

Måltidsavdelningen tillagar dagligen mat till drygt 10 000 gäster inom förskola, skola och äldreomsorg. I våra 64 kök lagar vi mat med hög kvalitet och med svenska råvaror enligt kommunens måltidspolicy. Vi har en
decentraliserad organisation och ett öppet och socialt klimat där vi utvecklas och har roligt tillsammans.
Tjänsten som måltidsutvecklare är en ny tjänst inom området där du får möjlighet att tillsammans med oss och våra samarbetspartners utveckla måltiderna och måltidssituationen. Som måltidsutvecklare hos oss kommer du att vidareutveckla och kvalitetssäkra helhetsperspektivet för måltiderna inom förskola, skola och äldreomsorg.

Kvalifikationer:

Du som söker ska vara utbildad kostvetare. Du har utbildning och erfarenhet av projektledning och det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete som måltidsutvecklare. Då utbildning och implementering av nya arbetssätt kommer att vara ofta förekommande inslag i arbetet ser vi att du har en god pedagogisk förmåga att inspirera personer du möter. Du är en duktig kommunikatör och kan anpassa din kommunikation i såväl tal och skrift beroende på vem mottagaren är. Du vill bidra till en positiv utveckling och är duktig på att engagera och motivera människor till förändring. Vidare ser vi att du är strukturerad, lyhörd och ser möjligheter istället för hinder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A876981

Upplysningar lämnas av:

Helena Gustavsson
Måltidschef
Telefon: 0500-498739

Tillbaka