Förstelärare F-6 100% Eriksdalskolan

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 1 20 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Arbetsuppgifter:

Letar du nytt jobb?

Då ska du söka dig till Eriksdalskolan i Skövde. Vi är en F-9 skola som ingår i Skolverkets satsning Samverkan för bästa skola, ett arbete som vi inledde under hösten 2017 och som pågår under tre år framöver. Som ett led i detta behöver vi nu stärka vår organisation med en kompetent och drivande lärare med behörighet att undervisa i år F-6. Tjänsten kommer troligtvis främst innebära undervisning i åk 3-4. I tjänsten kan mentoruppdrag komma att ingå.

Som lärare hos oss kommer du att bli en viktig del i vårt utvecklingsarbete för en bättre skola.

Utöver ovanstående är vi säkra på att du kan hantera digitala verktyg på ett passande vis och att du är nyfiken på hur detta kan gagna elevers kunskapsutveckling och aktivt arbeta för en tillgänglig och trygg lärmiljö.

I tjänsten kan även ett uppdrag som förstelärare i tillgängliga miljöer vara aktuellt. Då tillämpas Skolverkets kvalifikationer för förstelärare uppdrag.

Vi ser fram emot att du söker tjänsten hos oss.

Kvalifikationer:

Lärarlegitimation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-14
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A877266

Upplysningar lämnas av:

Victoria Sjöö
Rektor
Telefon: 0500-495971

Tillbaka