Billingskolan söker 3 lärare

Tillbaka

• Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 1 20 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.


Skolans ambition är att när eleverna lämnar den ska de förutom de grundläggande kunskaperna också vara utrustade med en välgrundad tilltro till sin egen förmåga och en väl utvecklad nyfikenhet.

Billingskolan har satsat mycket på att utveckla elevernas lärande med Ipad som verktyg. På lågstadiet finns klassuppsättningar och från och med årskurs 3 har alla elever en egen Ipad.

Det finns en skolskog med nybyggt vindskydd och grillplats som används flitigt både på skoltid och fritidstid.

På skolan finns årskurserna F-6, fritidshem och en grundsärskola Kristallen med tillhörande fritidshem.

Då vi är inne i en expansionsfas arbetar vi med att tänka nytt och hålla oss uppdaterade med ny forskning gällande både arbetssätt och värdegrund.

Arbetsuppgifter:

Undervisning och mentorskap i åk 1-6

Vi arbetar i ett nära samarbete med övriga kollegor och utgår från ett gemensamt vuxenansvar för alla elever.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lätt att skapa goda relationer med eleverna och en förmåga att skapa en strukturerad lärmiljö där eleverna känner sig trygga. Du ska ha ett starkt engagemang för elevernas utveckling och lärande men också kunna driva utvecklingsfrågor kollegialt.
Legitimation för åk F-3 / åk 4-6. Behörighet i engelska är ett önskemål

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-08-14
Antal platser: 3. En tjänst är tillsvidare, en tjänst är ett vikariat t o m 20 december 2019, med möjlighet till förlängning och en tjänst är ett vikariat på obestämd tid vid studieledighet.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-28

Arbetsgivarens referensnummer: A877276

Upplysningar lämnas av:

Sana Youkhana Yüksel
Rektor
Telefon: 0500-497101

Bengt Odebäck
Rektor
Telefon: 0500-49 71 02

Tillbaka