Lärare till förskoleklass

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 1-20 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Rydskolan är en dynamisk utvecklingsorienterad skola med fantastisk personal som ser det mångkulturella som en tillgång. Våra elever på Rydskolan representerar ca 30 nationer. Värdegrund, kunskap och språk (VKS) är skolans ledord. Vi har ca 500 elever i åldrarna 6-14 år samt fritidshem och träningsskola, allt samlat i fantastiska lokaler.

Arbetsuppgifter:

Huvudsaklig undervisning sker i förskoleklass. Viss undervisning på fritids kan bli aktuell.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som förutom är legitimerad lärare/förskolelärare har god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Du har förmåga att anpassa undervisningen utifrån den elevgrupp du möter och du visar ett formativt förhållningssätt genom att tillsammans med dina kollegor ständigt utveckla undervisningen.
Du visar ett mycket tydligt ledarskap i klassrummet vilket gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-08-12. snarast
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-27

Arbetsgivarens referensnummer: A871082b

Upplysningar lämnas av:

Peter Johansson
Biträdande rektor
Mobiltelefon: 072-2227663
Telefon: 0500-498807
E-post: peter.j.johansson@ skovde.se

Tillbaka