3st Fritidspedagoger 100% tillsvidare, Eriksdalskolan

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 1 20 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och skapa den bästa skolan?
Då ska du söka dig till Eriksdalskolan i Skövde. Vi är en F-9 skola som ingår i Skolverkets satsning Samverkan för bästa skola; ett arbete som vi inledde under hösten 2017 och som pågår under tre år framöver. Nu stärker vi vårt fritidshem med tre tillsvidaretjänster.
Vi söker tre kreativa och engagerade fritidspedagoger som kan vara med och utveckla vår fritidsverksamhet från F-6. I uppdraget ingår att samverka med skolan i undervisningen, men också att vara rastpedagog. Det är viktigt för oss att du har en utvecklad förmåga att skapa god kontakt med både barn, föräldrar och kollegor. Vi utgår från att du har god förmåga att hantera digitala verktyg på ett vis som passar och gagnar elevens och verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer:

Lärarlegitimation med inriktning fritidshem eller fritidspedagog.
Har du behörighet i något av skolans ämnen är detta meriterande.


Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Individuell lönesättning.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-14
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A877274

Upplysningar lämnas av:

Victoria Sjöö
Rektor
Telefon: 0500-495971

Tillbaka