Stödassistent Käpplunda Gränd 80-90%

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Vår målsättning är att erbjuda stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskan och vi arbetar sedan många år utifrån ett aktiverande och stödjande förhållningssätt. Vi arbetar i team med olika professioner för att uppnå ett samordnat stöd till individen.

Arbetsuppgifter:

På Käpplunda Gränd arbetar vi med åtta individer med mycket varierande funktionsnedsättningar.

Du kommer bland annat att arbeta med stöd genom samtal, med brukaren i fokus. På ett pedagogiskt sätt stimulerar och motiverar du den enskilde till delaktighet och ett självständigt liv. Ensamarbete förekommer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med genomförd utbildning inom Vård- och omsorg alternativt Barn- och Fritid.

Du har även god kunskap och erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik, personer med funktionsnedsättning samt psykisk ohälsa. Körkort är ett krav.

Som person är du ansvars- och initiativtagande samt har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver även att du är flexibel, tydlig och lyhörd.

Erfarenhet av dokumentation i Procapita samt av tekniska hjälpmedel är meriterande.

Vi ser gärna manliga sökande.

Utdrag ur Belastningsregistret ska kunna uppvisas.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-23
Tidsbegränsat till: 2020-08-16
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-23

Arbetsgivarens referensnummer: A875507

Upplysningar lämnas av:

Inga Törmänen
Enhetschef
Telefon: 0500-497999
E-post: inga.tormanen@skovde.se

Tillbaka