Lärare 7-9 Sv/ En 100 % vikariat, Helenaskolan

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 1 – 20 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Helenaskolan ligger i centrala Skövde, nära resecentrum med bra kommunikationer. Vi är en grundskola för åk 7-9 med ett elevantal på ca 430 och vi är idag drygt 70 medarbetare som arbetar på skolan. Vi vill ge alla elever möjlighet att utvecklas och få tilltro till sin egen förmåga. Vi arbetar enligt vår målbild "Självförtroende för framtiden". Vår skola har även en riksrekryterande spetsutbildning i matematik. Helenaskolan är en högstadieskola i förändring och söker lärare med drivkraft och en vilja att delta i förändringsarbetet.

Arbetsuppgifter:

Lärare i svenska och engelska 100%. I tjänsten ingår mentorskap och du kommer att tillhöra ett arbetslag som fokuserar på elevernas utveckling såväl ämnesmässigt som deras personliga utveckling.

Kvalifikationer:

Leg. lärare Sv/En
Datavana
Erfarenhet krävs
Du ska kunna arbeta individanpassat såväl som kollegialt och skapa nyfikenhet hos eleverna

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Individuell lönesättning.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-14
Tidsbegränsat till: 2019-12-20
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A783865b

Upplysningar lämnas av:

Sofhia Lind
Rektor
E-post: sofhia.lind@skovde.se

Tillbaka