Undersköterska till Solgårdens äldreboende, 50%

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande. Sektorns målbild är att personer som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.

Arbetsuppgifter:

Som undersköterska hos oss arbetar du med att vara de boende behjälpliga med personlig omvårdnad. All dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita.
Delegerade sjukvårdsinsatser sker enligt Hälso-och Sjukvårdslagen.

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt helg.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska.
Solgårdens äldreboende är en rökfri arbetsplats. Vi har också djur på boendet vilket innebär att du inte bör vara pälsdjursallergier.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Du behöver tillgång till egen bil, då arbetstider och kollektivtrafik inte stämmer överens.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2017-05-01. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A622475

Upplysningar lämnas av:

Anita Jäderskog
Enhetschef
Telefon: 0500-497991

Elisabeth Uvholm
Enhetssamordnare
Telefon: 0500-498418 eller 0500-497992

Tillbaka