Administratör med erfarenhet av digitaliseringsarbete

Tillbaka

Är service och digitalisering något som du brinner för? Vill du vara med och effektivisera administrativa processer?

Då kan vi på Vuxenutbildningen vara rätt arbetsgivare för dig! Vi har en intressant och mångkulturell arbetsplats med cirka 1 500 studerande. Vi erbjuder dig ett arbete där du dagligen är behjälplig mot våra studerande samtidigt som du får möjlighet att vara med och utveckla vår administration till att bli mer digitalt anpassad.

Som administratör blir du en del av sektor medborgare och samhällsutveckling. Vi arbetar för ett levande Skövde rikt på kultur, idrotts- och näringsliv. I det ingår också att arbeta för tillväxt, fler jobb och att stärka Skövdes attraktivitet.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

Arbetsuppgifter:

Som administratör på Vuxenutbildningen arbetar du i receptionen. Där kommer du att vara den första kontakten vid besök på skolan och blir således Vuxenutbildningens ansikte utåt. Arbetsplatsen är belägen på Wennerbergs gata i centrala Skövde. Du får en egen arbetsplats i ett kontorslandskap i anslutning till receptionen där du sitter tillsammans med dina kollegor. Arbetslaget består av en administratör samt studie- och yrkesvägledare, vilka ett nära samarbete sker med dagligen. Din roll består av en funktion som studie- och yrkesvägledarnas förlängda arm och i arbetsuppgifterna ingår, förutom att bemanna och ge service i receptionen, dokumenthantering, administrera antagningar och kurser, lämna ut betyg och diarieföring.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning på administration eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. En förutsättning för att klara av rollen är arbetslivserfarenhet inom relevant verksamhet som arbetsgivaren finner lämplig.

För att lyckas i din roll som administratör krävs tidigare erfarenhet av digitaliseringsarbete. Vi tror att du har goda kunskaper i MS-Officepaketet samt erfarenhet av arbete i verksamhetssystemen för diarieföring, personregister och lärplattform. Diarieföring är en stor del av tjänsten, därför krävs goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Vi ser också att du har goda kunskaper i engelska, tal, då du dagligen har kontakt med personer som pratar många olika språk. Det är även meriterande om du har kunskaper i andra språk.

Om du har erfarenhet av arbete inom arbetsledning eller andra eftergymnasiala utbildningar som anses lämpliga för den aktuella tjänsten är det ser vi det som meriterande. Likaså tidigare erfarenhet av arbetet med elevregister eller diarieföring inom utbildning ses som positivt.

Vi tror att du som person är social och har lätt för skapa kontakter med våra studerande. Du har en hög känsla för service och har fingertoppskänsla när det kommer till att avgöra vad situationen kräver. Du tar egna initiativ och komma med nya idéer samtidigt som du arbetar bra tillsammans med kollegorna på arbetsplatsen. Vi tror att du är en driven person som ser lösningar på problem och vågar gå utanför boxen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Som en del av urvalsarbetet använder vi oss av personlighetstester. Du kan därför komma få genomföra ett arbetspsykologiskt och ett logik-test. Blir du utvald meddelas du om detta via ett separat mail.

Vi har för avsikt att hålla inledande intervjuer den 19 samt 20 juni.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-12-01
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-28

Arbetsgivarens referensnummer: A877489

Upplysningar lämnas av:

Elin Sahlqvist
Rekryteringsspecialist
Telefon: 0500-49 82 46

Tillbaka