Sjuksköterska

Tillbaka

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

Arbetsuppgifter:

Vi söker Dig som har kunskap och erfarenhet att arbeta med sjuksköterskeuppgifter för äldre personer samt personer med funktionsnedsättningar.

Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut och omvårdnadspersonal. All vård är personcentrerad och präglas av ett rehabiliterande förhållningssätt.
De flesta av baspersonalen har utbildning och erfarenhet inom detta och för att bibehålla och stärka dessa kunskaper handleder och utbildar den legitimerade personalen kontinuerligt baspersonalen i kommunen.

Arbetet sker inom hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende samt daglig verksamhet och vi är organiserade så att några av sjuksköterskorna jobbar som patientansvariga och några som resurs.
Det är meriterande om du har handledarutbildning samt vidareutbildning inom områdena äldre och/eller funktionsnedsättning.

Är Du den vi söker så ser Du kompetensutveckling som positivt och vi kommer överens om hur Du bäst kan möjliggöras utbildning enligt vår kompetensutvecklingsplan.

Mer information finns att tillgå på www.hjo.se.

Kvalifikationer:

Leg. Sjuksköterska
Giltigt körkort B krävs


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Ansökningar kommer att behandlas fortlöpande och rekrytering kan ske före ansökningstidens slut.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 38,25 h/veckan
Tillträde: 2017-05-01. Tillsättning snarast eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-21

Arbetsgivarens referensnummer: A661968

Upplysningar lämnas av:

Kerstin Eriksson
Enhetschef Hälso och sjukvårdsenheten
Telefon: 0503-354 19

Facklig(a) företrädare
Beatrice Dahlbäck
Telefon: 0503-350 00

Tillbaka