Lärare idrott och hälsa åk 7-9 vikariat 100%, Eriksdalskolan

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 0 – 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Eriksdalskolan omfattar skolåren F-9, något som är unikt i Skövde.
På högstadiedelen går ca 250 elever med nära kontakt mellan elever, lärare och föräldrar. Lärarna arbetar i tre arbetslag, ett för varje årskurs.

Arbetsuppgifter:

Undervisa i ämnet idrott och hälsa, åk 7-8.

Kvalifikationer:

Utbildad lärare med lärarlegitimation.
Sökande med annan kompetens inom idrott och hälsa kan bli aktuell.


Övrigt:

Skövde kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Individuell lönesättning.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-03-30. Tillträde omgående. Rekryteringen kommer ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Tidsbegränsat till: 2017-06-15
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-29

Arbetsgivarens referensnummer: A662788

Upplysningar lämnas av:

Mariethe Magnehed
Rektor
Mobiltelefon: 070-636 65 92
Telefon: 0500-49 78 37

Tillbaka