Undersköterska hemvård larmgrupp

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande. Sektorns målbild är att personer som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.

Larmgruppen har ca 1000 trygghetslarmkunder. Trygghetslarm är en serviceinsats som finns för att våra kunder ska få ökad trygghet i sin bostad, till exempel vid fall. Trygghetslarmet fungerar dygnet runt alla dagar.

Vi söker nu en vikarie då en av våra medarbetare ska gå på föräldraledighet.

Arbetsuppgifter:

Som undersköterska i larmgruppen har du som huvuduppgift att besvara och agera på trygghetslarm i ordinärt boende. Ditt uppdrag innebär även installationer av trygghetslarm och handläggning av ansökningar om trygghetslarm.
Arbetet innebär mycket kundkontakt, både via telefon och mail.

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt helg.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en omvårdnadsutbildning.
Du har en hög social kompetens och är duktig på att ta initiativ. Detta krävs då du möter nya kunder och situationer varje dag.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2017-06-19
Tidsbegränsat till: 2018-05-31
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-26

Arbetsgivarens referensnummer: A658994

Upplysningar lämnas av:

Jeanette Rosengren
Enhetschef
Telefon: 0500- 498477

Tillbaka