Distriktssköterska

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid. Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Här finns vi på sjuksköterskeenheten!

Vi är ca 90 sjuksköterskor uppdelade i fem team med inriktning mot korttidsboende, hemsjukvård, äldreboenden samt ett kväll- och natteam.

Vi bedriver ofta avancerad sjukvård i närhet till patienten. Som distriktssköterska har du en ledande roll inom vården med fokus på helheten kring patienten. Nyligen infördes mobila arbetsplatser på distriktsområdena.

Vi söker nu en distriktssköterska till norra teamet.

Du kommer till en arbetsplats som är i en spännande utveckling och som värdesätter förmågan att hitta kreativa och effektiva lösningar i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter:

Som distriktssköterska hos oss arbetar du i en ledande roll för patientens vårdprocess i tvärprofessionella team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och undersköterska.

Arbetet innebär att du är en del av teamet och utifrån distriktssköterskans kompetensområde ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser inom den kommunala hemsjukvården.

Som distriktssköterska ansvarar du för patientens vårdprocess.

Kvalifikationer:

Legitimerad distriktssköterska.

Vi söker dig som kan sätta in ditt arbete i ett större sammanhang, är strukturerad, kan planera och organisera ditt arbete. Du ska ha lätt för att arbeta självständigt, likaväl som i team.

Erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande.

Som person är du stabil och flexibel med förmåga att skapa ett positivt klimat och förmedla trygghet både mot patient, anhöriga och kollegor. Du arbetar för kreativa och nytänkande lösningar i samverkan. Som distriktssköterska är du lyhörd och empatisk.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.


Övrigt:

Rekryteringsarbetet kan komma att inledas under ansökningstiden.

Skövde Kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-23

Arbetsgivarens referensnummer: A661544

Upplysningar lämnas av:

Leonard Bjaaland
Enhetschef
Mobiltelefon: 070-5163289
Telefon: 0500-49 84 63

Facklig(a) företrädare
Åsa Andersson
Facklig företrädare Vårdförbundet
Mobiltelefon: 0708-314128

Tillbaka