Anläggningsarbetare

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor service ansvarar för måltidsverksamhet, lokalvård och fastighetsskötsel, skötsel av gator, parker och skog, anläggningsarbeten, ledningsnätsarbeten, reparations- och verkstadsarbeten för kommunens maskiner och fordon och drift Skövde flygplats och vissa andra externt efterfrågade tjänster. Vidare ansvarar sektorn för att försörja kommunens verksamheter med lokaler och förvalta de fastigheter där kommunal verksamhet bedrivs för att vara beställarfunktion vid uppdragsgivna entreprenader och för att utveckla och förvalta de taxefinansierade verksamheterna VA (vatten och avlopp) samt eget ägt fibernät.

Arbetsuppgifter:

Som anläggningsarbetare är du i allra högsta grad med och bygger framtidens Skövde. Tillsammans med ett 10-tal andra medarbetare ser du till att nya stadsdelar växer fram och jobbar varierat med allt ifrån nyanläggning och underhåll av exempelvis kommunalt vatten och avlopp, el och fiber, gatu- och cykelvägsbyggnation, plattläggning och stensättning. Du är med och skapar förutsättningar för en fortsatt expansion av staden samt att underhålla den befintliga infrastrukturen.

Vi följer de senaste rönen inom yrkesområdet och strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller teknisk utveckling. Vi tror också att det viktigaste för att utföra ett bra arbete är trivsel på jobbet och har därför satt målet inom gruppen att vara en föregångare i Skövde när det kommer till arbetsmiljöfrågor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har anpassad utbildning eller yrkeserfarenhet som anläggningsarbetare. Gymnasieutbildning som anläggningsarbetare är en merit.

B-körkort är ett krav medan C-körkort och kursen "Säkerhet på väg" är meriterande.

Vi värdesätter social kompetens högt och att du fungerar bra både i grupp och med individuellt arbete.

Andra viktiga egenskaper vi beaktar är god fysik och ett intresse för att driva utveckling.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-02

Arbetsgivarens referensnummer: A663279

Upplysningar lämnas av:

Staffan Weinö
Enhetschef
Telefon: 0500-49 81 76

Tillbaka