Insamlingspersonal, Avfallshantering Östra Skaraborg (AÖS)

Tillbaka

Avfallshantering Östra Skaraborg (AÖS) är ett kommunalförbund med Falköping, Gullspång, Hjo, Karlsborg, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro och Töreboda kommuner som medlemmar. Vår uppgift är att ansvara för insamling, behandling, planering och information om hushållsavfallet för ca 170 000 invånare. AÖS är en politiskt styrd organisation med kontor i Skövde.

Arbetsuppgifter:

Varför arbeta hos oss?
Vi erbjuder en trygg anställning med ordnade och regelbundna arbetstider på dagtid. Vi värdesätter gott kamratskap och tillsammans med oss och våra kunder kommer du att ha intressanta arbetsuppgifter och en viktig roll för att vi ska nå våra miljömål.

Du kommer ha din arbetsplats på någon av AÖS enheter som bedrivs i egen regi dvs. Skövde Mariestad eller Gullspång. Du kommer utföra de arbetsuppgifter som förekommer vid sophämtning t e x framföra sopbil, samla in avfall, byta kärl hos kund, ha kontakt med kund, rapportera avvikelser mm. Som insamlingspersonal jobbar du dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer:

• Är serviceinriktad.
• Har goda datakunskaper.
• Har C-körkort med YKB.
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Dina viktigaste egenskaper är att du självständigt kan prioritera ditt arbete samt att du är noggrann och ansvarstagande. Du är också serviceinriktad och har lätt för att kommunicera både i tal och i skrift. Du är en positiv och flexibel person som har lätt för att samarbeta.

Övrigt:

Arbetsgruppen är mansdominerad, vi ser därför gärna kvinnliga sökande.
AÖS eftersträvar mångfald och välkomnar alla kvalificerade sökanden.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Vi söker både vikarier för omgående anställning med tillträde snarast eller efter överenskommelse och sommarvikarier med tillträde inför semesterperioden 2019.
Antal platser: 6. Innefattar både vikariat för omgående anställning och sommarvikariat inför 2019.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A835640 - Kopia

Upplysningar lämnas av:

Pia Björtén
Driftchef, AÖS
Telefon: 0500-49 76 69
E-post: pia.bjorten@ avfallskaraborg.se

Tillbaka