Elevassistent, 75%, Norrmalmskolan.

TillbakaSkövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 0 – 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Norrmalmskolan är en låg- och mellanstadieskola som ligger centralt i Skövde med ca 270 elever i dagsläget. Du kommer att arbeta med trygghet och studiero och ingå i ett arbetslag med förskollärare och lärare.

Arbetsuppgifter:

Som anställd hos oss ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapar en helhet kring eleven såväl när det gäller studierna som i elevhälsoarbetet.
Arbetet innebär särskillt ansvar för elev med diabetes.

Kvalifikationer:

Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten. Du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Meriterande om du har någon slags erfarenhet eller kunskap om diabetes.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och anställning kan ske under rekryteringsperioden. Tidsbegränsad anställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Tidsbegränsat till: 2017-06-15
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-25

Arbetsgivarens referensnummer: A664807

Upplysningar lämnas av:

Eva-Lotta Johansson
Rektor
Telefon: 0500-497116

Tillbaka