Lärare i spanska åk 6-9

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 0 – 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Helenaskolan och Eriksdalskolan ligger båda i centrala Skövde nära Resecentrum med bra kommunikationer. Ca 20 min gångavstånd mellan skolorna.

Helenaskolan är en grundskola för åk 7-9. Elevantalet är ca 560 och det finns drygt 75 medarbetare. Eriksdalskolan är en F-9 skola där 7-9 har ca 200 elever. Vi vill ge alla elever möjligheter att utvecklas och få tilltro till sin egen förmåga. Vi ger dem kunskaper och verktyg att bli framtidens kosmopolitiska invånare med världen som arbetsfält.

Arbetsuppgifter:

Lärare i spanska. Eventuellt finns möjlighet att kombinera tjänsten med andra ämnen.

I tjänsten ingår mentorskap och du kommer att tillhöra arbetslag som fokuserar på elevernas utveckling, såväl ämnesmässigt som personligt.

Kvalifikationer:

Lärare i spanska med legitimation. Goda kunskaper inom IKT. Du skall kunna arbeta individanpassat och skapa nyfikenhet hos eleverna. Erfarenhet krävs.

Övrigt:

Skövde kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-05-02. Snarast eller enligt överenskommelse, dock senast 14 aug.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-01

Arbetsgivarens referensnummer: A664880

Upplysningar lämnas av:

Sofhia Lind
Rektor
Telefon: 0500-49 71 33
E-post: sofhia.lind@skovde.se

Bernt Hall
Rektor Helenaskolan
Mobiltelefon: 070-5413674
Telefon: 0500-497132
E-post: bernt.hall@skovde.se

Ewa Holmberg
Rektor Eriksdalskolan
Telefon: 0500-495972
E-post: ewa.holmberg@skovde.se

Tillbaka