Receptionist Arena Skövde

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

I sektor medborgare och samhällsutveckling samlas frågor som näringsliv, arbetsmarknad, vuxenutbildning, kultur, fritid, upphandling, överförmynderi och kommunikation. Områden som handlar om livskvalitet, attraktivitet och sysselsättning. Sektorn har också ett övergripande ansvar för att stödja och följa upp kommunens folkhälsoarbete, barn- och ungdomspolitiska arbete, mångfalds och integrationsarbete och samordning av kommunens internationella arbete. Sektorn består av cirka 300 medarbetare.

Arena Skövde är en multianläggning som är öppen 365 dagar om året för idrott, bad, relax, rehabilitering, styrketräning och publika evenemang. Vi är ca 30 personer som arbetar i Arena Skövde.
Vår kundfokuserade verksamhet är i ständig utveckling och har bland annat resulterat i utmärkelsen Sveriges bästa äventyrsbad av barnsemester.se fem år i rad.

www.arenaskovde.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som på ett professionellt och engagerat sätt vill arbeta inom reception och relaxavdelningen på Arena Skövde. Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande och bestå av mycket kundkontakt, service och försäljning. Kontakt med kund sker personligt, via telefon eller mejl. I rollen som relaxvärd ska du skapa en trevlig vistelse genom ett bra bemötande och god service. I arbetsuppgifterna på vår relaxavdelning ingår lokalvård, tvätt samt tillsyn av avdelningen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har utbildning motsvarande gymnasienivå inom områdena handel, turism, hotell eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har minst fem års arbetslivserfarenhet av ett kundrelaterat arbete. Vilket innebär att du är van att lyssna på kundens behov och är flexibel i ditt kundmöte. Du ska kunna erbjuda olika lösningar eller alternativ vilket också kräver att du har känsla för merförsäljning. Du ska vara bekväm med att använda både svenska och engelska som arbetsspråk. Du ska ha en mycket god datorvana.

Som person är du positiv, serviceinriktad och har en förmåga att alltid arbeta för kundens bästa. Du är en god organisatör som tycker om att arbeta i team men kan även arbeta självständigt när det krävs. Du ser lösningar snarare än hinder. Då anläggningen har en varierad och ibland en väldigt hög kundtillströmning så är det av vikt att du kan hantera tempoväxlingar och ta i extra när det krävs. Har du tidigare erfarenhet från bad och fritidsverksamhet är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.


Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Urval sker löpande under ansökningstiden
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A654979

Upplysningar lämnas av:

Anders Norelius
Verksamhetsledare
Telefon: 0500-49 74 57

Anna Wilsson Nordberg
Verksamhetsledare
Telefon: 0500-49 87 84

Tillbaka